Polemik & Kulis
03 Ağu 2015 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:46

Önder'den kızının düğünü için tek cümlelik yanıt: Bu haberi yazanların...

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder kızının düğünü ile ilgili çıkan haberlere tek cümlelik bir yanıt verdi.

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kızının düğününe ilişkin olarak bazı gazetelerde yer alan iddiaları yalanladı. Düğünün 500 bin lira değil 40 bin liraya mâl olduğunu söyleyen Önder, “Bu haberleri yazanlara söyleyeceğim bir tek şey var. İnşallah onların çocukları yalnızca düğünleriyle anılır” dedi.

TBMM Genel Sekreterliği’ne bağlı Milli Saraylar Daire Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan tarifeye göre, Küçüksu Kasrı’nın Rıhtım bölümü 25 bin TL, mesire alanı ise 15 bin TL’ye kiralanabiliyor.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da dün konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya yanıt verirken düğüne katılmalarının “şehit haberleri gelirken düğünde eğlendiler” şeklinde haberleştirilmesine tepki gösterdi.

Demirtaş, “Sırrı beyin tek evladı var. Ve uzun süredir bu mevzulardan dolayı ertelendi. Biz de oraya eğlenmeye gitmedik. Nikah şahitliği yaptık. Allah mesut bahtiyar etsin. Orada eğlendiğimize dair tek bir görüntü göstersinler biz de özür dileyelim. Hayat devam ediyor. Ölümler de var, doğumlar da var, düğünler de var” dedi.