Televizyon
28 Ara 2016 11:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:19

Engin Akyürek ile Fahriye Evcan başrolde! Ölene Kadar, hangi gün kimlere rakip olacak?

ATV'nin yeni dizisi Ölene Kadar'ın yayın günü belli oldu... Ölene Kadar sezonun iki iddialı dizisiyle kapışacak...

Çekim aşamasında ismi üç kez değişen Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in başrollerinde olduğu "Ölene Kadar" dizisinin yayın günü belli oldu.

ATV'nin iddialı dizisi Ölene Kadar, Ocak ayından itibaren final yapan "Yeter" dizisinin yerine perşembe akşamları seyirciyle buluşacak.

Perşembe akşamları Kanal D'nin iddialı dizisi başrollerinde Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in olduğu Vatanım Sensin dizisi ile Star'ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'lü Cesur Ve Güzel'i yarışıyordu...

Ölene Kadar'ın yayınlanmaya başlamasıyla birlikte Perşembe akşamları reyting savaşının ateşi daha da yükselecek...

ÖLENE KADAR'IN KONUSU NE?

"Ölene Kadar" dizisinde Engin Akyürek; işlemediği bir suç uğruna en güzel yıllarını hapiste geçirecek olan müebbete mahkum doktor  "Dağhan" karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Uzun süre dönem dizilerinde rol alan Fahriye Evcen ise bu kez doktor Dağhan'a karşı büyük bir suçluluk duygusu yaşayan ve onun müebbet hapsine engel olan Selvi isimli avukat rolüne hayat verecek.

Kötü adamı Sarp Levendoğlu'nun oynadığı dizide diğer rolleri ise Gülcan Aslan, Tansu Biçer, Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz canlandırıyor.