Magazin
20 Nis 2018 17:36 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Olaylı derbi, iki sunucuyu birbirine düşürdü! Esra Erol'dan Müge Anlı'ya yanıt!

Esra Erol çıkan olaylar nedeniyle tatil olan derbide Beşiktaşılı futbolcuları suçlayan Müge Anlı'ya cevap verdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tartışmaları televizyona taştı.

Maçta Fenerbahçe formasıyla tribünde yer alan gelen Müge Anlı, programında olayları değerlendirirken, Beşiktaşlılığı ile bilinen Esra Erol da kendi programında mesaj gönderdi.

Müge Anlı Kadıköy'de yaşanan olaylar hakkında şu açıklamayı yaptı:

'TARAFTAR HER ŞEYİ SÖYLEYEBİLİR!'

"Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak taraftara dönüp saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip seyirler yapabilelim."

Müge Anlı’nın bu ifadeleri sosyal medyada çok fazla tepki çekti. Siyah beyazlı taraftarlar o sözlerin kullanıldığı programın videosunu paylaşarak sitem etti. Esra Erol ise Müge Anlı'ya cevap niteliğindeki açıklamasında şu sözleri sarf etti:

Gerçek taraftarları bir tarafa bırakıyorum, kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takımı tutarsanız tutun, sahadaki futbolcuya küfretme hakkına sahip değilsiniz. Unutmayın o sahadaki de insan, onun da duyguları var. Özellikle bir futbolcunun ölmüş ailesine ya da aile bireylerine küfretmek ne bizim geleneğimize ne insanlığımıza sığar. Tüm takımlarının gerçek taraftarlarına sesleniyorum. İçinizdeki futbol teröristlerini bir an önce temizleyin. Bizlere ve sizlere yakışan budur.