Magazin
21 Eki 2018 13:57 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

Olay sahnelerin olduğu filmden poster geldi!

Oscar ve Altın Küre ödüllü sevilen aktör Nicolas Cage’in başrolünü üstlendiği gizem ve gerilim filmi “Between Worlds”ten yeni bir poster yayınlandı.

Nicholas Cage’in başrolünü üstlendiği doğaüstü gerilm filmi Between Worlds’ten yeni afiş sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

2016 yapımı “Falsely Accused” ile tanınanMaria Pulera’nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Bourne” serisinden Franka Potente, “Hemlock Grove” dizisinin yıldızı Penelope Mitchell,Hopper Penn,Garrett Clayton,David Lee Smith ve Lydia Hearst gibi isimler yer alıyor.



İddialı sahnelerin olduğu filmin konusu; Aradan zaman geçse de Joe, ailesinin ölümünü bir türlü kabullenemez. Bir gün otoyoldaki bir istasyonda Julie isimli bir kadınla tanışır. Julie, ruhani yetenekleri olan bir kadındır ve komada olan kızı Billie’nin kaybolan ruhunu kurtarmaya çalışır. Hastanede yatan Billie, bir sabah aniden uyanır, fakat artık kendisi değildir. Joe’nun ölen eşi Mary, bitmemiş işlerini tamamlamak için Billie’nin ruhunu ele geçirmiştir.