Televizyon
11 Oca 2017 14:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:22

Oktay Kaynarca'dan açıklama: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı?

Arka arkaya iki haftadır yayınlanmayan diziye takipçileri tepki gösterince Deniz Çakır'dan sonra diğer başrol oyuncusundan da açıklama geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca , dizilerinin yayınlanmamasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

 İşte Kaynarca’nın o açıklaması:

“Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO’cular.. Her sene sezon ortası, yani ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir. Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir. İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz.”


 

Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO cular.. Her sene sezon ortası, yani Ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir.Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir..İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz..

oktaykaynarca (@oktaykaynarca) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (

)