Magazin
24 Kas 2016 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Okan Bayülgen'den bir açıklama daha: Cahilliğin tedavisi yok. Üzgünüm!

Okan Bayülgen, Altın Kelebek ödül töreninde yaşanan Diriliş dizisi krizi ardından yeni bir açıklama daha yaptı...

Altın Kelebek ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizi ekibinin yaşadığı kriz sonrası yaşananlardan ötürü özür dileyen Okan Bayülgen sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 'Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş' sözleriyle hedefinde olan Bayülgen, ödül gecesinde yaptığı konuşma sonrası tepki çekmişti.

'Ben dizinin adını ön plana çıkarmak için tekrar tekrar söyledim. Kimseyi kırmayı istemedim. Kırdıklarım varsa özür dilerim' diyen Bayülgen bu açıklamanın ardından Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Bayülgen, ilk önce kendisine yöneltilen hakaretleri ve tehditleri retweet etti. Ünlü şovmen daha sonra yaptığı açıklamada ise tüm eleştiri ve tehditlere şöyle karşılık verdi:

'Bu arada ben "Şrek" de "Şrek" i konuştum. Eşeği mükemmel seslendirmeci MemedAliErbil konuştu. Cahilliğin tedavisi yok. Üzgünüm. Bu "Şrek" dünyada yapılmış en iyi Seslendirme, adaptasyon ödülünü aldı. Ne Memed Ali ne ben bunu hiç önemsemedik. S.ktiret bize ne! Çok kitap okurum, tek derdim kendimi geliştirmek, daha saygılı, saygın ve iyi bir insan olmak. Çocuğumu böyle yetiştirmek. Gerisi boş! Kin tutmam. Affederim. İyilikler dilerim hepinize. Sevin birbirinizi. Beni boşverin. Dalganıza bakın çocuklar.'

İşte Bayülgen'in o paylaşımları: