Güncel
27 Şub 2017 13:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Oğuzkaan Okulları Bahçeşehir'de açılıyor

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy (Lise ve Ortaokul), Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Oğuzkaan Okulları Bahçeşehir şubesinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek.
Oğuzkaan Okulları yönetimi 25 yıllık tecrübesi ve başarısı kanıtlanmış eğitim geleneğini Bahçeşehir'e de taşımaya karar vererek yeni okullarının açılış hazırlıklarını tamamladı.

Uygulamakta olduğu sınavlara hazırlık programlı kolej eğitimi ile hem TEOG ve LYS'de hem de anaokulundan itibaren verdiği en az iki yabancı dil eğitimi ve eğitimde kaliteye verdiği önemle dikkatleri üzerine çekiyor.

ÖN KAYITLAR BAŞLADI
Yeni şubede anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek olan Oğuzkaan Koleji , 2017-2018 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı.

Velilerden gelen yoğun talep karşısında Bahçeşehir’de şube açtıklarını  belirten Oğuzkaan Okulları Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz, ‘Eğitim kalitemiz ve TEOG'da %100, LYS'de %98 başarımız nedeniyle velilerden yeni şube açma konusunda yoğun talep almaya başladık ve Bahçeşehir 'de yeni şube açmaya karar verdik. Yeni okulumuzda anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim verecek ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi'nde eğitim hayatına başlayacak.' dedi.

4-5 Mart’ta Bursluluk Sınavı Yapılıyor

Oğuzkaan Okulları 4-5 Mart'ta gerçekleştireceği  bursluluk sınavı yoğun ilgi görüyor. 2.,3.,4.,5.,6. ve 7. sınıf öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz olan sınavda, öğrencileri aldıkları başarı puanlarına göre yüzde 10'dan yüzde 100'e varan oranlarda eğitim bursu alma imkânına sahip olacak. Sınava başvuru  www.oguzkaankoleji.com üzerinden yapılabiliyor.