Reklam PR
11 Eki 2016 16:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

Ödüllü gazetecinin yeni adresi neresi oldu? (Medyaradar/Özel)

Medya sektöründe 10 yıldan fazla yer alan ödüllü gazetecinin yeni adresi belli oldu.

Ödüllü gazeteci Hakan Göksel’in yeni adresi belli oldu. Göksel, 1997 yılından beri uluslararası standartlarda iletişim danışmanlığı hizmeti sunan Lorbi PR ajansı ile anlaştı.

Göksel, medya sektöründe 10 yıldan fazla süredir görev almıştı. Bu değişiklikle iletişim sektörünün yeni bir alanı olan halkla ilişkilerde tecrübelerine yeni bir boyut ekleyecek. 

Göksel, Kolin İnşaat’tan sonra Türkiye Finans Genel Müdürlüğü’nde Basın ve Halkla İlişkiler biriminde görev almıştı. Sonrasında Haber7.com’da 5 yıldır Sorumlu Ekonomi Editörlüğü görevini yürütürken, Kanal7 bünyesinde kurulan ulkehaber.com’a Genel Yayın Yönetmeni olarak atanmıştı.

Sonrasında da yayın Yeni Yüzyıl Gazetesi’nde yazı işleri müdürlüğü yapan ödüllü gazeteci Hakan Göksel, Dosyahaber.com’un da kurucusu.

Ödüllü gazeteci Göksel iletişim dünyasının 19 yıllık güçlü ajanslarından Lorbi PR ile kariyerine devam edecek.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olan Hakan Göksel, gazeteciliği döneminde Aydın Doğan Vakfı 13. Genç İletişimciler Yarışmasında Strateji Dalı Birincilik Ödülü, 2010 LASİAD Sektöre Katkı Ödülü, 2011 Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) İnternet Kategorisi En İyi Haber Ödülü, Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Sektöre Katkı Ödülü ve Müstakil sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekonomi Basını Başarı Ödüllleri Röportaj ödülü, 2012 yılında Medya Etik Konseyi Medya Etik Ödülü ve 2013 yılında ise İstanbul İhracatçılar Birliği (İİB) Sektöre Katkı Ödülü’ne almıştı.

Ekonomi alanında uzmanlaşan Göksel, uzun süre Haber7.com, Ulkehaber.com’da ekonomi konulu köşe yazıları yazdı, Ülke TV sabah kuşağında yorumculuk da yaptı.  Göksel, İzdiham Kültür Sanat dergisinin kadrosunda da yer alıyor.



MEDYARADAR/ÖZEL