Televizyon
15 Haz 2018 12:21 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Ödül oyununda Adem şoku! Yerden kalkamadı!

Survivor'ın 98. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde yarışmacılar, New York ödülü için amansız bir mücadele verdi.

Survivor'da artık yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Dün son bölümde yarışmacılar iki oyun birden oynadı. Ünlüler'de Turabi ve Damla sakatlıkları nedeniyle oyunda olmayınca Sema ve Adem mücadele vermek zorunda kaldı. İşte bayram ödülü ve New York ödülünü kazanan isimler...

BAYRAM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da ilk oyun Bayram ödülü için verildi. Kuzu tandır, iç pilav ve şekerlemeler için mücadele veren yarışmacılar parkurda elinden geleni yaptılar. Erkeklerde kazanan isim Hilmi Cem olurken kadınlarda ise Nagihan üstünlük sağladı. Hilmi Cem ödülü paylaşmak için yakın dostu Murat Ceylan'ı seçerken Nagihan, Sema'yı seçmek istedi ama beklemediği bir tepki alınca Anıl'ı söyledi.

NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam yarışmacılar son zamanların en güzel oyununu oynadı. Yarışmacılar New York ödülünü duyunca çığlık atmaya başladı. Sema'nın ve Anıl'ın pasaport ve vize sorunu nedeniyle kazansalar bile gidemeyecekleri ödülü Nagihan ve Hakan Hatipoğlu kazandı. Hakan ödülünü Murat'la paylaşırken Nagihan ise Hilmi Cem'i seçti. 

YENİ BÖLÜMDE ADEM ŞOKU!

Survivor'ın 99. bölümü yayınlandı. Survivor'ın yeni bölümünde resmen yemek ziyafeti verilecek. Ödül oyununu kazanan yarışmacılar, Arda Türkmen'in hazırladığı lezzetli yemeklerin tadına bakacaklar.. Bakalım bu ödülü kimler kazanıp hangi yarışmacıyla kazanacaklar.

ADEM SAKATLANDI!

Ödül oyunu esnasında Adem ile Murat Ceylan karşılaşması gerçekleşiyor. Mücadele kıyasıya sürerken Adem, engelden geçmeye çalışırken dengesini kaybedip omzunu fena vuruyor. Murat Hilmi Cem'in uyarısıyla oyuna devam edemezken Adem bir süre yerden kalkamıyor. Bu anlarda tüm yarışmacıların yürekleri ağza geliyor.