Televizyon
10 Mar 2017 12:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

O Ses Türkiye'nin yarı finalistleri kimler oldu?

O Ses Türkiye 2017 çeyrek finali dün akşam Tv 8 ekranlarında gerçekleşti.

O Ses Türkiye 2017 finali için geri sayım başlarken dün gece TV8 ekranlarında çeyrek final heyecanı yaşandı. Gecenin sonunda O Ses Türkiye yarı finaline çıkan tüm yarışmacılar belli oldu. Yarı finale en çok yarışmacı çıkan Hadise ve Gökhan oldu.

Çeyrek finalde Hadise’nin 6, Gökhan-Hakan’ın 5, Murat Boz’un 3, Sibel Can’ın 1 yarışmacısı yarıştı. O Ses Türkiye çeyrek finalinde gruplar halinde yarışan yarışmacılardan her gruptan en çok SMS desteğini alan iki yarışmacı O Ses Türkiye'de yarı final heyecanını yaşamaya hak kazandı. Yarı finale Hadise ve Gökhan'ın 3, Sibel Can ve Murat Boz'un ise 1 yarışmacısı çıkabildi. İşte O Ses Türkiye çeyrek finalinde yaşanan eleme süreçleri;

O SES TÜRKİYE 2017 YARI FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

İlk gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Cihangirve Gökhan-Hakan'ın takımından Resul yarı finale yükseldi. Elenen isimler ise Murat Boz'un takımından Armador ve Gökhan-Hakan'ın takımından Suami oldu.

İkinci gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısıDodan ve Gökhan-Hakan'ın takımından Keremhan yarı finale yükseldi. Elenen isimler ise Hadise'nin takımından Joker ve Gökhan-Hakan'ın takımından Dino oldu.

Üçüncü gruptan SMS oylaması sonrasında Murat Boz'un yarışmacısıToprak Kardeşler ve Sibel Can'ın takımından Burhan yarı finale yükseldi. Elenen isim ise Hadise'nin takımından Sevil oldu.

Dördüncü ve son gruptan SMS oylaması sonrasında Hadise'nin yarışmacısı Taylan ve Gökhan-Hakan'ın takımından Enis yarı finale yükseldi. Elenen isimler ise Hadise'nin takımından Şeyda ve Murat Boz'un takımından Karima oldu.