Gündem
03 Tem 2015 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

O Ses Türkiye yarışmacısının feci sonu!

Çanakkale'de nişan yapıp Bodrum'a gitmek üzere yola çıktıktan sonra geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kazım Orbay Cingöz'ün 'O Ses Türkiye' yarışmacısı olduğu ortaya çıktı.

Çanakkale'de nişan yapıp Bodrum'a gitmek üzere yola çıktıktan sonra geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Kazım Orbay Cingöz'ün 'O Ses Türkiye' yarışmacısı olduğu ortaya çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 2011 yılında "O Ses Türkiye" yarışmasına katılanKazım Orbay Cingöz (33) Çanakkaleli Can Su adlı genç kıza gönlünü kaptırdı. Cingöz bir süre sonra annesi Yıldız (55) ve babası Şahin Cingöz'e (61) Çanakkale'de sevdiği bir kız olduğunu onunla evlenmek istediğini söyledi. Bunun üzerine aile Çanakkale'ye giderek 15 gün önce Can Su'yu istedi. Genç kızın ailesi de Cingöz'e kızını verdi. Aileler 15 gün sonra nişan yapmak için söz kesti.

Cingöz ailesi anne, baba ve oğul 30 Haziran 2015 günü Çanakkale'ye tekrar giderek nişan töreni yaptı. Törenin ardından Cingöz ailesi Kazım Orbay Cingöz'ün kullandığı 48 U 4940 plakalı otomobil ile Bodrum'a gitmek üzere yola çıktı. Ancak Cingöz'ün kullandığı otomobil, Çanakkale-İzmir Karayolu'nun 28. kilometresine geldiğinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu, Troia Antik Kenti Kavşağı'nı geçtikten sonra refüjdeki yön levhasına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Kazım Orbay Cingöz araçta sıkıştı. Anne ve baba ise olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Cingöz itfaiyeyardımıyla otomobilden çıkartılıp hastaneye götürüldü ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.;

NİŞANLISINDAN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Bodrum’da yaşayan ve Çanakkale’ye kız istemeye giden ailenin nişan yaptıkları belirtildi. Ölen gencin nişanlısı, sosyal medyada sevdiğiyle son selfisini paylaşırken yazdığı ’Sonsuz aşkım sonum oldun-Aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada’ notu yürek burktu.