Reklam PR
21 Oca 2014 17:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru reklam yıldızı çıktı!

Star TV’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında birinciliği kazanan Hasan Doğru'nun reklam filminde oynadığı ortaya çıktı.VİDEO

Star TV’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında birinciliği kazanan Hasan Doğru'nun reklam filminde oynadığı ortaya çıktı.
Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ve O Ses Türkiye’de dün gece birbirinden iddialı 4 finalist yarıştı. Star TV’de ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasının final gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. ‘O Ses Türkiye’nin finalinde Hasan Doğru, Mert Demir, Ersin Yılmaz, ve Abdullah Civliz canlı yayında en iyi performanslarını sergiledi, ilk oylamaların ardından ‘O Ses Türkiye’ye veda eden isim Mert Demir olurken, ikinci isim Ersin Yılmaz oldu. ‘O Ses Türkiye’de bir ilke imza atan Gökhan, kendi takımından 4 ismi finale taşımayı başarmıştı.

Finalede yarışacak isimler Abdullah Civliz ve Hasan Doğru oldu. Türkiye’den gelen SMS oylarıyla O Ses Türkiye’nin şampiyonu %38′e %62 oy oranı ile Hasan Doğru oldu.
HASAN DOĞRU REKLAM FİLMİNDE OYNAMIŞ
O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu Hasan Doğru yarışmada sempatik ve çekingen tavırlarıyla tanınmıştı. Ancak yeni ortaya çıkan bir videoda reklam filminde oynadığı ve başarılı bir drama performansı sergilediği görünen Hasan Doğru hayranlarını ve izleyenleri şaşırttı.