Magazin
24 Mar 2015 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Nur Fettahoğlu boşandığına bin pişman: Lütfen yeniden deneyelim!

Nur Fettahoğlu eşi Levent Veziroğlu'ndan boşandığına pişman oldu.

Levent Veziroğlu’yla bir an önce boşanmak için ocak ayında 2 mahkemeye birden başvuran Nur Fettahoğlu, pişman oldu. Oyuncu, eski eşine barışmak için haber gönderdi.

Aynı evde yaşadığı Necati Şaşmaz’la evliliğin eşiğinden döndükten sonra iş adamı Levent Veziroğlu’yla yaşamını birleştiren Nur Fettahoğlu, 15 ay sonra boşanmıştı. Geçen ocak sonunda evlilik birliğinin temelden sarsıldığı gerekçesiyle mahkemeye başvuran çift, adliyeden verilen dava tarihini geç bulunca bir an önce boşanmak için başka bir mahkemeye daha başvurmuştu.

“Lütfen Yeniden Deneyelim”

Boşanma aşamasında eşiyle oturduğu Rumelihisarı’ndaki Boğaz manzaralı teras katına 3 kilometre mesafede oturan annesinin evine taşınan ve yeni doğan yeğeniyle vakit geçiren oyuncu, kendi başına kalınca apar topar verdiği boşanma kararından pişman oldu. Son gelen haberlere göre Fettahoğlu, eski eşine “Lütfen tekrar deneyelim” diye haber yolladı. Son dönemde işlerinin bozulduğu iddiası da kulaktan kulağa yayılan Veziroğlu’nun barış çağrısına ne cevap vereceği merak konusu..