Gündem
22 Eyl 2010 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

NTV RADYO'DA SAFİYE KILIÇ DÖNEMİ BAŞLADI!

NTV Radyo ve NTV Spor Radyo yeni yayın dönemine yeni yayın yönetmenleri ile giriyor!

Türkiye’nin en çok dinlenen haber radyolarından NTV Radyo, yeni yayın dönemine yeni yayın yönetmeni Safiye Kılıç ile giriyor. Onbir yıldır NTV bünyesinde çalışan ve beş yıldır NTV Radyo’da haber müdürlüğü yapan Safiye Kılıç kariyerine yayın yönetmeni olarak devam ediyor.

Türkiye’nin ulusal haber radyosu NTV Radyo, yeni dönemde de ’habere ulaşmanın en kolay yolu’ olma iddiasını sürdürüyor. İşe Giderken, Eve Dönerken kuşakları ve Halkın Sesi programının yanı sıra artık ara bültenler de NTV Radyo haber merkezi yapımı olarak mikrofona gelecek. Haber en hızlı ve en doğu şekilde dinleyiciye ulaşacak.

Hafta sonu ve gece yayınlarında ise ağırlık caz müzikte olacak. Caz kuşaklarında Sevin Okyay ve Hakan Rauf Tüfekçi’nin hazırlayıp sunduğu programlar ve Nardis Jazz Club’daki performanslardan canlı kayıtlar yer bulacak. Klasik batı müziği, klasik Türk müziği ve dünya müziği de yine NTV Radyo’da olmaya devam edecek.

NTV SPOR RADYO’DA BÜLENT YÜKSEL DÖNEMİ

Her spor dalının nabzını tutan NTV Spor Radyo ise, yeni yayın dönemine Bülent Yüksel ile başlıyor. Yayıncılık hayatına Türkiye’nin ilk spor kanalı olan Super Sport’da başlayan Yüksel, daha sonra Kanaltürk televizyonunun kuruluşundan itibaren üç yıl kadar, spor servisinde, sırasıyla muhabirlik ve editörlük görevlerinde bulundu.

Türkiye’nin ilk spor radyosu Radyospor’da beş yıl, hafta içi öğlen kuşağında "İmza" isimli programın yapımcılığını üstlendi. Gazete Habertürk’ün spor ekinde de bir yıl görev alan Bülent Yüksel, Ntv Spor Radyo’nun sporseverlere merhaba dediği günlerden bu yana "Sportif Görüş" adlı programıyla dinleyicileriyle bir araya geliyordu. Yüksel, NTV Spor Radyo’nun yayın yönetmeni olarak "Sportif Görüş" programıyla dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek.