Medya
19 Kas 2016 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Not düşülsün lütfen! Milyoner tarihinde bir ilk yaşandı!

Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' reytinglerde anlı şanlı dizileri geride bırakarak tarihinde bir ilki başardı.

Atv'de Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının, geçtiğimiz akşam reyting yarışında birçok yapımı geride bırakması dikkati çekti. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta yazarı Mesut Yar, çarpıcı değerlendirmelerde yer verdi.

İşte Mesut Yar'ın yazısında ilgili kısım;

"Kim Milyoner Olmak İster'in (Atv) prime time diliminin ortasında yayınlanmasına hep karşı çıktım. Çünkü Yarışma bugüne kadar izlediğimiz modeliyle hızlı ve başarılı oldu.

"ANLI ŞANLI DİZİLERE DİRENDİ"

Ama önceki akşam üç saatlik yayınında karşısındaki anlı şanlı dizilere direnerek izleyende 'biraz destek alırsam dizileri sollama ihtimalim var' hissi uyandırdı. Evet, ekranda çok ciddi bir dizi kirliliği var. Kirli dediysem diziler değil, her güne istiflenmeleri hali kirli...

"NOT DÜŞÜLSÜN LÜTFEN"

Bu manzarada temiz kalabilen tek şey format dediğimiz programlar. Onların aldığı küçüklü büyüklü tüm başarılar televizyonculuğun kaset kafasından çıkması için önemlidir. Not düşülsün lütfen."