Röportaj
14 Ara 2014 18:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Niran Ünsal: Kardeşlerim cenazeme gelmesin!

Aysha dergisine verdiği başörtülü fotoğrafı nedeniyle yakın çevresinden tepki çeken Niran Ünsal, "Kardeşlerim cenazeme gelmesin" dedi.

Şarkıcı Niran Ünsal, geçtiğimiz hafta Aysha dergisine başörtülü poz verdi. Ünsal'ın bu fotoğrafı içinde bulunduğu camiadan büyük tepki çekti. Şarkıcıya en sert tepki ise kız kardeşinden geldi.

Nida Ünsal, ablasını 'Parayla, iman kimdeyse onda kalır. İmanımı, inancımı, kimsenin gözüne sokmam" sözleriyle eleştirdi. Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuşan Niran Ünsal da aynı sertlikle karşılık verdi: "Kesinlikle mezarıma gelmesinler"

İşte Ayşe Arman'ın röportajından ilgili kısım;

HABİL KABİL KAVGALARI HEPİMİZİN İÇİNDE YARADIR

Kız kardeşin Facebook'ta aleyhinde bir sürü şey yazdı. Neticede kız kardeşin. İnsan ne hissediyor?

Dünyanın varoluşundan beri, Adem'le Havva'nın çocukları Habil ile Kabil'in arasında yaşanan kardeş kavgaları, hepimizin içinde tarihi ve vicdani bir yaradır. Vereceğim cevap sadece budur.

KARDEŞLERİMİ KESİNLİKLE CENAZEMDE İSTEMİYORUM

Kardeşin, duruma, âna ve adama göre değişen bir kadın olarak anlatıyor seni...

Benim döneme göre değişen hiçbir tavrım olmadı. Ben hâlâ bu ülkenin bayrağına, Atatürk'e, dinime, bayrağıma her türlü milli ve dini inancıma bağlı olarak yaşıyorum.

İbrahim benim hem hayat arkadaşım hem can yoldaşım hem eşim hem babam hemoğlum hem arkadaşım. Ben ona hep şey derim, "Seni tanıdığım zamanlarda hiçbirşeyimdin ama şimdi her şeyim oldun!" Benim hayata tutunma sebebim çocuklarım ve eşim. Ailemden hiç kimse hayatta değil artık. İki kardeşim var, ikisiyle de görüşmüyoruz. Onlar da birbirleriyle görüşmüyorlar. Hatta, eşime ve yakın çevreme vasiyet ettim. Çok sade bir tören istiyorum öldüğümde. Ve kardeşlerimi kesinlikle istemiyorum cenazemde. Toprağa verdikten sonra gelirler, kabirde görürler vs. Sanat camiasından da kimseyi istemiyorum.

RÖPORTAJIN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN