Gündem
18 Haz 2018 17:36 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Nike Air Max Bayan Ürünlerindeki Çeşitlilik Şaşırtıyor

Farklı teknoloji ve modellerle piyasaya sürülen Nike tasarımlarından biri olan Air Max modeller, pek çok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarıyor.

Ayakkabıdan çantaya, tişört modellerinden aksesuarlara kadar çok geniş bir skalaya yayılan Nike Air Max bayan ürünlerindeki çeşitlilik şaşırtıyor. Spor öncesi ve sonrasında da stilini korumak için özel olarak dizayn edilmiş bu ürünler, bayan kullanıcılar tarafından sadece spor için değil günlük kullanım amacıyla da tercih ediliyor.

Kadın kullanıcılar, Barcin.com kalitesiyle birbirinden özel air max ürünlerini ayrı ayrı inceleyebiliyor, tarzına uygun seçtiği modeli kolayca sepete ekleyebiliyor ve 99 TL üzeri siparişlerde ise ücretsiz kargo kampanyasından yararlanabiliyor. Sporcular, ücretsiz iade ve değişim garantisinin de bulunduğu barcin.com ile güvenilir alışverişin farkını hissediyor. 

Nike Air Max Teknolojisinin Kışkırtıcı Özellikleri
Nike Air Max’in en kışkırtıcı özelliğinin waffle taban olduğu görülüyor. Bu taban sayesinde vücudun ağırlığı ayak, bilek, taban ve topuk bölümlerine eşit bir şekilde dağılırken, ayaklar ve omurga sistemi rahat ediyor. Aktivite sırasında daha az bir yorgunluk hissi sağlayan bu modeller kelimenin gerçek anlamıyla sırttaki yükü epey bir hafifletiyor.

Bir diğer önemli özelliklerinin taban desteği ile ciddi bir havaladırma sağlayan fileli üst yüzeyleri olduğu görülüyor. Bu özellikleri sayesinde yaz kış, yağmur çamur, toprak beton demeden her iklim koşulu ve zemin şartlarında kolaylıkla tutuş sağlayan ve ayağı terletmeyen ya da üşütmeyen modeller günlük kullanımlar dışında koşu gibi sporlar için de tercih edilebiliyor.



Ayrıca; bu ayakkabı modellerinde ayağı yerden kesen Air Sole birimleri kullanılıyor. Bu birimler sayesinde sert darbelerde yastıklama görevi gören ayakkabı ayağın yumuşak bir şekilde zeminden yükselmesini sağlayarak kullanıcısına hız ve iniş, çıkışlarda esnek, yumuşak performans hissi sağlıyor. Bu sebeple vücuttaki gerilimi en az şekilde hisseden sporcu, ayakkabının hafifliği ve dayanıklı üretimiyle de tarzı kadar konforunu da ikiye katlıyor. 

Bayanlara Özel Nike Air Max Bayan Spor Ayakkabı Modelleri

Özellikle bayanlar için özel olarak dizayn edilen Nike Air Max bayan spor ayakkabı ve giyimleri, konforun yanı sıra şık bir görünüm sergiliyor.

Air Max modellerinin arasında kadınlar için özel dizayn edilen Thea modeli, pek çok bayan kullanıcı tarafından ilgi odağı oluyor. Ayakkabının topuk bölümünde görünen bir Air Max yastıklama formülüyle tasarlanan bayan spor ayakkabısı, son moda trendlerine meydan okuyacak renkler ve desenleriyle bir adım öne çıkıyor.  

Retro tasarımıyla dönem aşığı stillerde fark yaratacak olan Air Max Command model, aynı Thea modelinde olduğu gibi topuk bölümünde yastıklama bulundururken deri dayanıklı üst yüzeyiyle de dikkat çekiyor. Bu modelin canlı ve pastel renkleri çılgın kombinlerde kendini öne çıkartıyor.
'Sade ve konforlu bir ayakkabım olsun, günlük kullanayım' diyen bayanlar için üretilen Air Max Siren, dikişsiz üst yüzeyiyle kibar tasarımı sayesinde hanımların dikkatini üzerine topluyor. Ayrıca müthiş bir hava alma özelliği bulunan bu ayakkabı, ayak sağlığı ve rahatlığını ihmal etmeyen ortopedik bir tasarımla sevenleriyle buluşuyor. 

Waffle Taban, İlk Modeller ile Air Max'ların Ortak Özelliği 

Nike’ı Phil Knight isimli şahıs kuruyor. Ardından spor ayakkabı sektöründe Amerika'yı etkisi altına alan diğer başka firmalar ile rekabet edebilmek için Japonya’nın bir markasıyla anlaşma yaparak ayakkabılarını Blue Ribbon Sports adıyla ABD’ye ithal etmeye başlıyor.

Phil Knight, ilk çalışanlarından olan Jeff Johnson’a markanın ismi için Dimension 6'yı öneriyor. Jeff Johnson ise Nike ismini önermek istiyor. Sonrasında Nike isminin logoyla olan uyumu düşünülüyor ve Phil Knight, Nike isminin kendi önerisinden daha iyi olduğunu kabul ediyor. Tam anlamıyla bu şekilde satışlara başlayan Nike firması, kısa sürede pek çok sporcunun ilgi odağı olmayı başarıyor.

Nike ayakkabısının ilk tabanı ve Nike Air Max bayan modellerinde kullanılan ortak waffle taban, Nike’ın kurucu ortaklarından birinin eşinin sabah kahvaltısında waffle yaptığı sırada waffle tavasının tabanından esinlenmesiyle ortaya çıkıyor. O günden bugüne daha da geliştirilen waffle taban, günümüzde tabanlara tutuş açısından kolaylık ve esneklik katarak pek çok modelin nitelikli taban formu haline geliyor. 

Değişik renk ve tasarımlarla karşınıza çıkan Nike Air Max bayan modellerini tek tek inceleyebilir ve tek tıkla kapınıza kadar getirtebilirsiniz. İndirimli ürünlerimizden faydalanabilir barcin.com kataloglarında dilediğiniz her ürüne ulaşabilirsiniz. 

ETİKETLER
#nike #Air Max