Gündem
03 Mar 2017 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Nihat Özdemir'in performansı Cem Yılmaz'ı bile şaşırttı!

Uzun yıllar okul yapıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışta bulunarak sosyal destek programına büyük katkı sağlayan Limak Holding, bir süredir öğrenci de yetiştiriyor.

Habertam.com'un özel haberine göre; Limak Holding yıllardır okul yaparak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlar. Bu sosyal destek tüm çevrelerce bilinir. Ancak bir süredir Limak Holding, öğrenci de yetiştiriyor. Bursiyer olarak başlanan eğitimler mühendislikle son buluyor.

Proje büyük oranda kız öğrenciler kapsamında ilerliyor. Öyle ki Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) dahi hayranlıkla izledi. "Türkiye’nin Mühendis Kızları" adı verilen proje ile hem üniversitelerde mühendislik okuyan kız öğrenciler destekleniyor, hem de liselerde başarılı kız öğrenciler mühendis olmaya teşvik ediliyor. Bu kapsamda Cem Yılmaz'ın katılımı ile bir etkinlik düzenlendi. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in de katıldığı etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı.

Cem Yılmaz bile şaştı kaldı

Cem Yılmaz sahnede kız bursiyerlerin sorularını yanıtladı... Yılmaz, Limak bursiyeri kız öğrencilere itafen "Sorusu olan var mı?" diyerek espri yaptı. Bu da Cem Yılmaz'ın 2 saat sahnede ter dökmesine neden oldu. Kelimenin tam anlamıyla kahkaha tufanı koparken sahnede olan Limak patronu Nihat Özdemir'in performansı da Cem Yılmaz'ı aratmadı.

Sosyal medya yıkıldı

Etkinlik dillere destan sona ererken sosyal medyada en çok beğenineler arasıda oldu. Geceye katılanlar komik anları birbiri ardıan sosyal medya hesaplarından paylaştı.



 

Cem Yılmaz, Limak bursiyeri mühendis kız öğrenciler buluşmasında, hedef koymakla ilgili soruyu yanıtlarken Amerika'yı da yaktı, Roma'yı da!#mühendiskızlar #mühendiskafası #boğaziçi @ebruni74 #limakvakfı #cemyılmaz #benimiçinmühendislik #limakvakfı #limakyatırım @CMYLMZ

Songul Hatisaru (@songulhatisaru)'in paylaştığı bir gönderi (

)
 

Daha fazla leblebi...Hedefi değil yolculuğunu kutsa #cemyılmaz #mühendiskızlar @ebruni74 #boğaziçi #limak #benimiçinmühendislik #limakvakfı #nihatözdemir #ebruözdemir #limakyatırım @CMYLMZ

Songul Hatisaru (@songulhatisaru)'in paylaştığı bir gönderi (

)