Gündem
28 Mar 2015 16:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Nihat Doğan tepkisine büyük destek

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Adnan Öztürk, Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşma ile kongre üyelerinden alkış aldı.

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle tepki çeken Nihat Doğan ile ilgili, "Galatasaray'ın ve Cumhuriyet'in değerlerine hakaret eden, yaşadığımız vahşeti savunacak sözler söyleyen kişinin ihracı için Disiplin Kurulu'na başvuruda bulundum. Bu kararın Galatasaray'ın kırmızı çizgilerinin kamuoyuna hatırlatılması açısından önemli bir mesaj olduğunu düşünüyorum" dedi.

Adnan Öztürk, "Bugüne kadar Galatasaray'ın iki üyesi için Disiplin Kurulu'na başvurdum. Biri Galatasaray Adası için o dönemki işletmecidir. O yöneticiye Ünal Aysal yönetimi kınama vermiştir. Diğeri ise Nihat Doğan'ın ihracıdır. Galatasaray yönetiminde isteğimi hemen kabul edenlere teşekkür ederim" dedi.
Mayıs ayında yapılacak seçimde başkan adayı olacağını duyuran Öztürk, "Arkadaşlarımla beraber kulübün yönetimine talip olduğumu, bir kez daha tekrarlıyorum. Benim için bugün kavga günü değil ders alıp daha iyisi için çalışma günüdür. Seçilirsem yeni bir bütçeyle tekrar karşınıza çıkacağım" şeklinde konuştu.