Televizyon
12 Eki 2017 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Nihat Doğan bombayı patlattı: Seda ile nikahsız...

Bir takipçisinin "Sen de nikahsız ilişki yaşadın." sözlerine çıldıran Nihat Doğan, itirafta bulundu.

Beyaz TV'de sunucuk yapan Nihat Doğan'a bir takipçisi "Sen de nikahsız nişanlınla aynı evde yaşadın" deyince çıldırdı. 2005 yılında savcılıkta 'evlenme akdini yapmadan dini tören yapmak' iddiasıyla ifade veren Doğan ve Sayan "savcının kendilerine gazete haberlerini sorduğunu" söyleyerek tepki göstermişlerdi.

"Resmi nikah olmadı ama imam nikahı oldu"

Nihat Doğan  takipçisinin yazdığı bu yorumuna karşılık "Resmi nikah olmadı ama imam nikahı oldu. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ahmaklıktır." diyerek Seda Sayan'la imam nikahı kıydıklarını resmen açıkladı.

Seda Sayan ve Nihat Doğan, imam nikahı için savcılığa ifade vermişti

Şarkıcı Seda Sayan ve Nihat Doğan, 'evlenme akdini yapmadan dini tören yapmak' iddiasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında savcılıkta ifade vermişti.

"Savcı Bey'in önünde sizin yazdığınız haberle ilgili gazete vardı"

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seda Sayan, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 'İmam nikahı diye bir şey attınız ortaya, biz de içeride ifade verdik. Durup dururken sizin yaptığınız haberden dolayı yani... Siz yazdınız, onlar da yazdıklarınıza itibar edip bizi ifadeye çağırdılar. Savcı Bey'in önünde sizin yazdığınız haberle ilgili gazete vardı. Ona göre ifade alındı' demişti.