Gündem
19 Şub 2017 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Nihal Bengisu Karaca o paylaşımlara isyan etti!

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca sosyal medyada hakkında çıkan yalan ve iftiralara isyan etti.

Nihal Bengisu Karaca, "hayır diyenler teröristtir" yazılı olduğu bir capsinin sosyal medyada yayılmasının  ardından bunun bir "kara propaganda" olduğunu açıklayarak, bunu yayan hesap hakkında yasal işlem başlatacağını duyurdu.

Twitter hesabından da Emniyet'e ihbarda bulunan Nihal Bengisu Karaca "Günlerdir ‪'Hayır' diyenleri terörizmle özdeşleştirmeyin, bu yanlış diye uyardığımız halde kara propagandada profesyonel hale gelmiş 'görevli' milisler, 'hayırcılar teröristtir' dediğimi iddia eden capsler dolaştırıyor. İtibar etmeyin, çünkü bu çarpıtma bile değil, açık bir yalan" dedi.

İŞTE NİHAL BENGİSU KARACA'NIN O PAYLAŞIMI

"Kara propaganda profesyonellerine, gönüllü milislerine ve bu tür hesapları görmezden gelen @EmniyetGM 'ye duyurulur"

"Günlerdir ‪'Hayır' diyenleri terörizmle özdeşleştirmeyin, bu yanlış diye uyardığımız halde kara propagandada profesyonel hale gelmiş 'görevli' milisler, 'hayırcılar teröristtir' dediğimi iddia eden capsler dolaştırıyor. İtibar etmeyin, çünkü bu çarpıtma bile değil, açık bir yalan. İşin ilginç tarafı, bu itibarsızlaştırma işini yapan bol takipçili hesabın, bilişim güvenliğini sağlamakla görevli devlet yetkilileri tarafından es geçilmesi, haklarında işlem yapılmaması. Biz yine de hukuki yollara başvuracağız. Sağlıcakla kalın." ‬