Magazin
04 Mar 2015 08:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Yaşlanmayan Nebahat Çehre'yi böyle yaşlandırdılar!

Türk sinemasının yaşsız kadını Nebahat Çehre, Azerbaycan'ın yakın tarihini anlatan 'Kanlı Ocak' filmi için, 'yaşlı' haliyle kamera karşısına geçti.

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre genç ve güzel görünümü ile bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Her zaman aynı olan yaşlanmayan kadın olarak bildiğimiz Çehre yeni projesi için yaşlandırdılar. Nebahat Çehre, Azerbaycan’ın yakın tarihinin anlatıldığı “Kanlı Ocak” filminde, canlandırdığı anne karakteri için yaşlandırıldı.

ANNE KARAKTERİ İÇİN YAŞLANDIRDILAR

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Vahid Mustafayev’in üstlendiği ‘Kanlı Ocak’ filminin oyuncu kadrosunda, Nebahat Çehre, Hollywood yıldızı Lane Davies, Faik Mirzayev ve Azer Aydemir gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Azerbaycan Bağımsızlık Savaşı’nda farklı cephelerde savaşan iki kardeşin annesini canlandıran Çehre’nin yaşlandırılmış halleri görenleri şaşırttı. 70 yaşındaki oyuncunun, yeni rolünde yaşlı görünebilmesi özel bir makyaj tekniği kullanıldı. Yıllara inat güzelliğinden taviz vermeyen Çehre, gerçek hayatta olduğunun aksine, saçlarına aklar düşmüş, yaşlı bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıktı. ‘Kanlı Ocak’ aynı zamanda Azerbaycan film sektörünün en büyük prodüksiyonu olarak gösteriliyor.