Magazin
02 Eyl 2016 11:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:30

Naşide Göktürk'e aşk şarkılarını yazdıran adam!

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Naşide Göktürk’ün, 'Sakın Ha' ve 'Yüreğim Rehin' gibi aşk bestelerini, bir dönem nişanlısı olan isme yazdığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Bodrum'da yaşamını yitiren Naşide Göktürk’ün, müzik kariyerinde dönüm noktası olan 'Sakın Ha' ve 'Yüreğim Rehin' bestelerini, usta oyuncu Altan Erkekli’ye yazdığı iddia edildi.

Göktürk’ün, tutkuyla bağlı olduğu ve unutamadığı Erkekli’ye yakın olmak için Ankara’da kafe bile işlettiği öğrenildi. Ancak kendisinden ayrılan Erkekli ile bir daha beraber olamayan ünlü popçunun, İstanbul’a dönüp uzun süre özel hayatına kimseyi sokmadığı belirtildi.

"RUHU SEVGİYLE DOLUYDU"

Ünlü sanatçının vefatına çok üzülen Altan Erkekli, Uçankuş TV’ye şunları anlattı:

"Erken yaşta bir ölüm. Yüreği sevgiyle dolu bir insandı. Kolay değil bunu kabul etmek, bu yaşta bu kadar güzel yürekli bir insanın gitmesini? Işıklar içinde olsun diyorum. Çok değerli bir sanatçıyı kaybettik. Ruhu sevgiyle doluydu, paylaşımcıydı. Çok şey verdi arkadaşlarına, dostlarına sevenlerine.. Benim hayatıma da güzellikler katmıştır. Ben evlendikten sonra hiç eski günleri dile getirmedik. Dostça arkadaşça ben onu hastanede de ziyaret ettim. bu durum öncesindeki hastanede? Hiç kırgınlığı yoktu bana? En son beni gülücüklerle uğurlamıştı."