Televizyon
27 Eyl 2017 10:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Narcos oyuncusu resti çekti: Güvenlik yoksa, dizi de yok!

'Narcos' dizisi oyuncularından Pedro Pascal, birkaç hafta önce öldürülen ekip arkadaşı Carlos Munoz Portal ve dizinin devamının çekilip çekilmeyeceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını anlatan 'Narcos' dizisi güvenlik sorunlarıyla gündemde. Dizinin prodüksiyon ekibinden Carlos Munoz Portal'ın birkaç hafta önce yeni sezon için yer keşfi yaparken arabasında ölü bulunmasının üzerine, Escobar'ın erkek kardeşi Roberto De Jesus Escobar Gaviria Netflix'i şu sözlerle tehdit etti: "Eğer ailem 1 milyar dolar almazsa, bu küçük şovunuzu sonlandıracağım."

Duvar'ın haberine göre, dizinin başrol oyuncularından Pedro Pascal, "Eğer güvenlik sağlanmazsa, çekimlere devam edemeyiz. Burada söz konusu olan hepimizin can güvenliği… Eğer devam etmemizi istiyorlarsa, güvenli bir yol bulmak zorundalar" dedi.

Dördüncü sezonu, Meksika'nın çok popüler olmayan uyuşturucu sahnesine odaklanacağı konuşulan dizinin güvenlik nedeni ile çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil.