Magazin
17 Eki 2016 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Nagihan Karadere son kez konuştu: Boşanma kararını Survivor’da aldım!

Nagihan Karadere, katıldığı canlı yayında evliliğiyle ilgili son kararını açıkladı.

Türkiye’nin son zamanlarda en çok konuştuğu aldatma olaylarından biri olan Nagihan Karadere ve eşi arasındaki çıplak fotoğraflı aldatma olayında sular durulmuyor. Geride bıraktığımız günlerde katıldığı bir magazin programında eşinin canlı yayında kendisinden boşanacağını açıkladığını duyan Nagihan büyük bir şok yaşamıştı. Nagihan Karadere, bu gelişmelerin ardından Renkli Sayfalar’a katıldı ve evliliğiyle ilgili son kararını açıkladı.

İşte Nagihan Karadere’nin aldatma olayı ve evliliğiyle ilgili açıklamaları

Sadece eşim değil ben de bu süreçte suçluyum. Telefonla görüşmeye çalışıyoruz ancak eşimin psikolojisi çok kötü eşimle iki kelime konuşurken hemen tartışmaya başlıyoruz. Benim boşanmayı düşündüğüm açıklamamı duyunca o da boşanma talebinde bulunmuş. Çok zarar görüyoruz kan kaybediyoruz bu konu artık kapansın bu defter kapansın artık kendi yollarımıza gitme kararı aldık. Gözyaşları içinde konuştuk bir asparagas haber uğruna evliliği feda ettik. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Evliliğimiz hakkında karar vermek için bu şantaj olaylarının sonuçlanmasını bekleyecektik ancak eşim bazı kanalların oyununa geldi tuzağına geldi ve bu talihsiz açıklamayı yapma gereği duydu ve bunun arkasında duracak. Ciddi bir travma yaşıyor ben biraz daha gerçekleri görebiliyorum duygusal olarak sonuna kadar eşimin arkasındayım bir çocuğumuz var bağımız kopamaz hiçbir şeye konsantre olamıyoruz her şeyimiz sekteye uğradı üzülüyorum.

AYRILIK KARARI SURVIVOR’DA VERİLMİŞ

Renkli Sayfalar sunucularının eşinin açıklamalarıyla ilgili sorularının ardından Nagihan, evliliklerinde sorunlar olduğunu ve ayrılık kararını Survivor’da verdiğini söyledi. Bu yarışmaya katılırken ailesiyle ve hatta eşinin annesiyle bile konuştuğunu söyleyen Nagihan kayınvalidesinin Survivor’u yakından takip ettiğini ve kendisini bu yarışmaya katılması konusunda yüreklendirdiğini söyledi. Ancak bu yarışma sürecinde sakin kafayla düşünme fırsatı bulduğunu söyleyen Nagihan ayrılık kararı aldığını söyledi. Evliliklerinde çocuğuna fazla ilgi göstermediği yönünde eleştirilen Nagihan, yarışma sonrası yaşananlar dolayısıyla zaman zaman ihmalkarlığı olabileceğini kabul etse de çocuğun velayetini eşine vermeyeceğini söyledi. Kocasının maddi durumunun iyi olduğunu söyleyen Nagihan, ayrılık sürecinde ondan herhangi bir maddi beklentisi olmadığını da söyledi.



CANLI YAYINDA AYRILIK GELİŞMESİ

Nagihan, canlı yayında bu açıklamaları yaparken kocasından bir mesaj geldi ve eşinin canlı yayında Kartal Adliyesi’nde boşanma süreciyle ilgili avukatıyla konuştuğunu öğrendi. Bu haberi normal karşılayan Nagihan bir an önce bu işlerin bitmesini istediğini söyleyerek ikimiz de önümüzü görmek ve yolumuza gitmek istiyoruz dedi.