Polemik & Kulis
23 Şub 2017 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

Nagehan Alçı'yla tartışan piyanistten Balçiçek İlter'e tepki!

Nagehan Alçı'ya yönelik söylediği sözlerin ardından gözaltına alınan piyanist Nazlı Işıldak, dün Habertürk'te yayımlanan Karşıt Görüş programında olayın yansıtılış biçimine tepki gösterdi.

Nagehan Alçı'ya yönelik söylediği sözlerin ardından gözaltına alınan piyanist Nazlı Işıldak, dün Habertürk'te yayımlanan Karşıt Görüş programında olayın yansıtılış biçimine tepki gösterdi. Programın sunucusu Balçiçek İlter'in Nagehan Alçı'yı mağdur olarak gösterdiğini söyleyen Işıldak, "Kabataş yalancısından mağdur yaratmaya çalıştığınız gibi Nagehan Hanım'a verdiğiniz omuz da elbette beni şaşırtmıyor" dedi.

Işıldak, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"Balçiçek Hanım Habertürk'te Karşıt Görüş programınızda konuklarınızla beraber Nagehan Alçı'dan bir mağdur yaratma çabanızı izledim. Kabataş yalancısından mağdur yaratmaya çalıştığınız gibi Nagehan Hanım'a verdiğiniz omuz da elbette beni şaşırtmıyor. Yine de sizin için etik olarak program öncesi benim de görüşlerimi sormanızı dilerdim. Tüm çabalarınıza rağmen artık bu ülkede Nagehan Alçı'lardan mağdur yaratmaya kalkmak en hafif tabirle saflık olur. Gerçek mağdurların sesini duyurmak isteseydiniz Silivri'de babasız bırakılan çocukların yanında olurdunuz. Gerçek mağdurların yanında olsanız 15 Temmuz'da ülkemizin başına gelenleri gerçekten sorgular, verdiğimiz şehitlerin hesabını sorardınız. Ekranlarınızda yıllarca yalanlar söylendi,kumpaslara zemin hazırlandı.Ülkemize verilen zararın hesabını bu halk birgün mutlaka soracaktır."



NE OLMUŞTU

Nazlı Işıldak, olayı "kahve alırken televizyon ekranlarından tanıdığım Nagehan Alçı Kütahyalı isimli şahsı gördüm. Kendisine, Ergenekon ve Balyoz sürecinde toplumu yanlış yönlendirdiğini, yapmış olduğu konuşmalardan dolayı birçok insanın mağdur olduğunu, gerçek darbecilerin desteklediği Fetullahçı Örgütten olduğunu, bu örgüt yüzünden yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini, Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" ifadeleriyle aktarmıştı. Alçı'nın gazetesi ise olay hakkında şunları yazmıştı: "Milliyet yazarı Nagehan Alçı dün Etiler’de bir kafede Nazlı Işıldak isimli kadının tacizine ve saldırısına uğradı. Kasada sıra bekleyen Alçı’ya artan dozda hakaret, küfür ve tehditler savuran piyano öğretmeni Işıldak’ın, Alçı’nın şikayeti üzerine karakola götürülerek ifadesi alındı.”