Televizyon
19 Ara 2014 16:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Mustafa Karataş'ı şoke eden telefon!

'Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati' programına telefonla katılan izleyicilerden biri "Kocam eşcinsel çıktı, ne yapmalıyım" sorusuyla herkesi şaşırttı.

Show TV'de yayınlanan Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati programında Mustafa Karataş Hoca'ya ilginç bir soru soruldu. İki çocuğu olduğunu söyleyen bir kadın Mustafa Karataş Hoca'ya "15 yıllık eşimin 8 yıl önce eşcinsel olduğunu öğrendim ne yapmalıyım?" diye sordu.

"KOCAM HİÇBİR ŞEKİLDE CAYMIYOR"

Kocasının uğradığı silahlı saldırı sonucu gerçeği kendisine itiraf ettiğini belirten kadın izleyici "Bana söylemeye mecbur kaldı. Çocuklarım varken ben bu durumun içinden çıkamadım. Bunu kimseye söyleyemedim, 8 yıldır içimde. Görücü usulüyle evlensem de eşimi seviyorum. Bir şekilde caydırmaya çalışıyorum kocamı ama hiçbir şekilde caymıyor. 'Beni kabul edeceksen böyle kabul et' diyor. 1 yıl öncesi annem ve babama anlattım 'olabilir' dediler. Beni kabul etmediler. Kızım, babasının arkadaşlarıyla yazışmalarını internette görmüş, çok utandı" ifadelerine yer verdi.

"BİR AN ÖNCE ONDAN BOŞAN"

Bu sözler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığı gözlenen Mustafa Karataş, kadın izleyicinin sorusuna "Ateşe odun atmakla ateş daha da kızgınlaşır. Nefsin her istediğini yapan insanlar azıtır. Kimse benim şevkime karışamaz diyenler etrafındakileri de yakar. En büyük günahlardan biridir lutülük... Bir kavim bu yüzden helak olmuştur. Bir an önce ondan boşanırsan günaha girmezsin. Senin bunda bir günahın yok" şeklinde yanıt verdi.