Magazin
09 Şub 2017 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:28

Mustafa Erdoğan'dan Esra Sönmezer'in iddiasına yanıt!

Mustafa Erdoğan, kendisi için "Bana yazıyor, mesajlarıyla taciz" ediyor diyen Esra Sönmezer'in sözleri için ilk kez yorumda bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre Anadolu Ateşi Grubu’nun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, önceki gece Cihangir’deydi. Erdoğan, kendisi hakkında “Beni mesajlarıyla taciz ediyor” iddialarında bulunan oyuncu Esra Sönmezer’e ilk kez cevap verdi.

Mustafa Erdoğan, muhabirlerin “Oyuncu Esra Sönmezer sizin kendisini sosyal medyadan ve telefon mesajlarıyla taciz ettiğinizi açıkladı. Ne diyeceksiniz?” sorusunu “Gereksiz. Cevap bile vermem” diye yanıtladı.

SÖNMEZER, “ELEKTRİK ALAMADIM AMA ISRAR ETTİ” DEMİŞTİ

Esra Sönmezer, “Mustafa Erdoğan'la çay içmeye gittik ama ben elektrik alamadım. Kendisi beni Facebook'tan ekledi. Kendisiyle yemek yiyip görüştük ancak bir elektrik almadım ve mesafe koydum. Mustafa Bey daha sonra yine mesajlarıyla birlikte olmayı, yemek yemeyi teklif etti. ‘Hayatımda erkek arkadaş istemiyorum’ dedim o ise ‘Sevgili olalım’ dedi. Ama onun istediği gibi bir sevgililik durumu yaşanmadı. 2017 yılına birlikte girmek istedi. Attığı mesajlarla bu konuda çok ısrar etti” demişti.