Magazin
21 Mayıs 2017 13:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:42

Murat Boz'dan 'ihanet' açıklaması! "Teknik olarak imkansız"

Murat Boz ile 1.5 yıllık sevgilisi Aslı Enver, Nisan başında ayrılmıştı. Murat Boz ''Eser Yenenler'in partisinde Aslı Enver'e ihanet ettiğiniz doğru mu?'' sorusuna yanıt verdi.

Geçen haftalarda yakın arkadaşı Eser Yenenler'in evinde yapılan partide Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakalanan Murat Boz, o günden bu yana konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken sevgilisi Aslı Enver'e ihanet etti iddialarını ise net bir dille yalanlamıştı.

ASLI ENVER SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Oyuncu sevgilisi Aslı Enver de konuyla ilgili suskunluğunu dün Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla bozdu.

Murat Boz'dan ayrıldığı ve Özcan Deniz ile yakınlaştığı yönündeki iddiaları yalanlayan güzel oyuncu, bundan sonra konuyla ilgili hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak yasal hakkına başvuracağını açıkladı.

''ZATEN AYRILMIŞTIK"

Bu gelişmelerin ardından dün akşam Antalya'da bir mekanda sahne alan Murat Boz, sahnenin ardından açıklamalarda bulundu.

Aslı Enver ile ilişkilerinin yaşanan olaydan önce bittiğini söyleyen Murat Boz, ''Biz Eser'in partisinden çok önce ayrılmıştık. Yani aldatmam teknik olarak mümkün değil. İlişkimiz boyunca birbirimize yanlışımız olmadı. Aşkı bitiren asla üçüncü şahıslar değildi'' dedi.