Gündem
14 Eyl 2009 09:18 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:51

MÜMTAZ'ER TÜRKÖNE MİLLETVEKİLİ EŞİNDEN BOŞANDI MI? İŞTE BİRİNCİ AĞIZDAN YAPILAN AÇIKLAMA!..

Hürriyet Gazetesi'nde müstear isimle kulis yazan Ahmet Arsan'ın "hangi köşe yazarının milletvekili genç eşi evi terketti" başlıklı yazısında isim vermeden tarif ettiği Zaman yazarı Mümtaz'er Türköne açıklama yaptı.

Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne, AK Parti Milletvekili Özlem Piltanoğlu Türköne ile boşandıklarına dair haberleri yalanladı.

Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne, evliliklerinde herhangi bir sorun olmadığını, boşanmadıklarını söyledi. Evlilikleri ile ilgili çıkan haberin "masa başı yazılmış" olabileceğine dikkat çeken Türköne, "Siyasetin bütün yükü bile evliliğimiz üzerinde herhangi bir etki yapmış ve gedik açmış değil." diye konuştu.

"HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK BOŞANMADIK"

Akademisyen Yazar Prof. Dr. Mümtaz'er Türköne şunları söyledi: "Evliliğimizle ilgi çıkan haberler doğru değil. Herhangi bir sıkınıtmız yok bizim. Boşanmadık. Allah'a şükür hiçbir problem de görünmüyor. Siyasetin bütün yükü bile herhangi bir etki yapmış ve gedik açmış değil. Evliliğimiz de gayet uyumlu şekilde devam ediyor. Masa başı üretilmiş bir haber galiba. Ne diyebilirim ki?"


AHMET ARSAN HÜRRİYET'TEKİ KÖŞESİNDE NE YAZMIŞTI?