Gündem
17 Haz 2018 13:51 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Muharrem İnce'den Erdoğan'a yanıt: Reytingi sana ben katarım, hava durumu senden fazla izlenmiş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisini televizyon programına çıkma davetine cevap vermişti.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisine yönelik olarak "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız" diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. İnce, "Reytingi sana ben katarım, hava durumu senden fazla izlenmiş" dedi.

Tunceli mitinginde konuşan İnce'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

-Anladım ki FETÖ'nün giremediği tek il Tunceli bunun nedenini daha iyi anladım.

-Türkiye özgür olacak Munzur özgür akacak.

-Ben CNN'e çıktım Erdoğan'da çıktı. Reytingleri kotrol ettik Erdoğan'ın 14 benim ki 44. Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş.

-Reytingi sana ben katarım. Benim 4'te 1'im kadar izlenmişsin. Gel benimle canlı yayına çıkta havan olsun biraz.

-Elinindeki telefonlar 69 yılında NASA'nın bilgisayarlarından 10 kat daha güçlü. Geleceğe yönelik işler yapacağız dedim. Çocuklara dil eğitimini nasıl yapacağız. Resmi dil Türkçe'yi öğreteceğiz. Evinde konuştuğu dili öğreteceğiz. Üçüncüsü Uluslarası bir dil öğreteceğiz.

-Diyor ki 'Soruyorum din eğitimini nasıl yapacaksın?' Şöyle yapacağız. Türkiye'de muhafazakar bir kesim var. Diyor ki ben fıkıh kelam derslerini de istiyorum başüstüne diyeceğiz. Seçmeli olarak vereceğiz. Başkası da diyor ki ben zorunlu din dersi istemiyorum. Hay hay sana da vermeyeceğiz.