Güncel
04 Ağu 2017 17:06 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:34

Muğla'daki trafik kazası

- Muğla'nın Kavaklıdere ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybedenler defnedildi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitiren 4 kişi için iki ayrı yerde cenaze töreni düzenlendi.

Kavaklıdere-Yatağan karayolu Salkım Mahallesi mevkinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Duraniye Kıroğlan (50), Mertcan Kıroğlan (5) ile 8 aylık hamile Derya Kıroğlan (25) için Çayboyu Mahallesinin Burnugoz Yerleşkesinde, Yasemin Sağlam (39) için Salkım Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

Kıroğlan ailesinden hayatını kaybedenlerin tabutları, Burnugoz Camisi'nin bahçesine getirilen traktör römorkunun üzerine konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, Burnugoz Mezarlığına defnedildi. Yasemin Sağlam'ın cenazesi ise Salkım Camisi'ndeki cenaze namazının ardından, Salkım Mezarlığına defnedildi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, cenaze töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kavaklıdere için çok acı bir gün yaşadıklarını söyledi. Kazada 6 kişinin de yaralandığını anımsatan Demir, yaralılardan ikisinin Denizli, birinin Antalya, üçünün de Muğla'daki hastanelerde tedavi altına alındığını belirtti.

Yaralıların durumlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Dün gece meydana gelen trafik kazasında, Çayboyu Mahallesinden Sinan Kıroğlan ve Salkım Mahallesinden Adem Sağlam'ın kullandığı otomobiller çarpıştı. Kazada 4 vatandaşımız vefat etti. Yaralılarımızdan Sinan Kıroğlan ve oğlu Furkan Kıroğlan Denizli'de tedavi görüyor. Adem Sağlam'ın oğlu Yılmaz Sağlam da Antalya'ya sevk edildi. Onun da hayati tehlikesinin olmadığı söyleniyor. Şu anda hayati tehlikesi olan Yılmaz Kıroğlan ve Senem Kıroğlan var. İnşallah onlar da sağlıklarına kavuşur."

- "Üçüncü çocuğuna hamileydi"

Kıroğlan idaresindeki otomobilin Çayboyu'ndan Yatağan ilçesindeki yakınlarına ziyarete gittiğini, Sağlam yönetimindeki otomobilin de Salkım'dan Çayboyu Mahallesindeki nişan törenine gittiğini anlatan Demir, "Bildiğim kadarıyla hayatını kaybeden Derya kardeşimiz üçüncü çocuğuna 8 aylık hamileydi. Karnındaki çocuğu da kazada hayatını kaybetti. Diğer çocuğu da Denizli'de tedavi görüyor." dedi.