Televizyon
01 Mar 2018 11:03 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Müge Anlı'dan tarihi rekor! 10 sezon 2000.program!

Tam 10 sezondur ekrana gelen programıyla, reyting listelerinin zirvesinden inmeyen Müge Anlı, 2000.programını kutladı.

Pek çok faili meçhul cinayeti canlı yayında çözen, kayıpları dakikalar içinde bulan Araştırmacı-Gazeteci, bugün 2000’inci programıyla izleyicisinin karşısındaydı.

Ekibinin sürprizleri, sanatçı dostlarının mesajlarıyla renklenen programında Anlı, “Hep birlikte hayatlara iyilikle dokunmak için çalışıyoruz” dedi.

Ekranların fenomeni 10 yıl boyunca hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirdi. Türk Kızılay’a destek olmak için izleyicisine seslendiği her programında rekor bağış toplanmasını sağladı.  Yardımsever izleyicilerinin desteğiyle binlerce ihtiyaç sahibine tekerlekli, engelli öğrencilere akülü sandalye ulaştırdı.



Müge Anlı, kaybolma riski yüksek kişiler için dünyada eşi benzeri olmayan Sevgi İzi projesini hayata geçirerek onların dakikalar içinde bulunmasını sağladı.

Kaybolan can dostları için başlattığı Pati Buldular projesiyle onları yeniden sahiplerine kavuşturdu.

Bugüne kadar on binlerce öğrenciye kırtasiye malzemesi ve kıyafet yardımı yapan, okulların bilgisayar, fotokopi ve projeksiyon makinesi gibi ihtiyaçları temin eden Anlı’nın eğitim her zaman önceliği oldu.

Araştırmacı-Gazeteci son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı programına konuk etmişti. Türk televizyon tarihine geçen yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  tüm yurtta eğitim seferberliği başlattıklarını açıklamıştı.