Polemik & Kulis
23 Nis 2018 12:25 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:10

Müge Anlı geri adım attı: "Taraftarın katilini ben buldum"

Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçından sonra "Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar" diyen Müge Anlı, gelen tepkiler üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasından oynanan derbi karşılaşma, Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Tribünlerden atılan yabancı maddeler sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasının yarılmasının ardından yarıda kalan maç ile ilgili Fenerbahçe Kulübü, Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek’in taraftarları tahrik ettiğini savunmuştu.

Maçı tribünden izleyen Fenerbahçe taraftarı Müge Anlı da sarı-lacivertli kulübün açıklamasına benzer bir açıklama yaparak Tolga Zengin'in taraftarlarla polemiğe girmesini eleştirmişti.

Müge Anlı, kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından A Spor yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

"ÖLMÜŞ ANNEYE KÜFÜR ETMEK BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE YOK"

Müge Anlı’ya cevap veren Esra Erol ise “Onların da duyguları var! Bir futbolcunun ölmüş annesine küfür etmek bizim geleneğimizde yoktur” ifadelerini kullanmıştı. Esra Erol’un çıkışının ardından canlı yayına telefonla bağlanan Müge Anlı, şunları söyledi:

“Ben aslında sık sık maçlara gidiyorum. Geçenlerde de Beşiktaş kulübü beni misafir etti. Ben küfür edilmemesini her zaman söyledim. Derbiye has bir durum değil bu. Orada birkaç kendini bilmezin yaptıklarına seyircinin geneli statta tepki gösterdi. Oyuncuları da tanımıyorum, özel hayatlarını bilmiyorum. Derbi maçla ilgili değil, genelleme yaparak konuştum. Biz programa nasıl başladık? Bir maçın ardından öldürülen taraftarın katilini bularak başladık. Ben Fenerbahçeliyim ve bununla gurur duyuyorum. Başkaları gibi sadece Milli Takım’ı destekliyorum demiyorum ki! Diğer takımların taraftarlarına da asla karşı değilim. Onlar olmasa zaten maçları izlemeye ne gerek var.”