Reklam PR
20 Ara 2013 14:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

MPR İletişim'de yeniden yapılanma

İletişim danışmanlığı şirketinde, üst yönetim yapılanması çerçevesinde yeni bir atama yapıldı.

Halkla ilişkiler sektöründe 20'inci yılını kutlayan MPR İletişim Danışmanlığı, ikinci 20 yılın stratejileri kapsamında üst yönetim yapılanmasını sürdürüyor. Sektörün gelişen ve değişen dinamikleri nedeniyle oluşturulan 'Müşteri İlişkileri ve Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı' pozisyonuna, MPR Müşteri İlişkileri Direktörü ve Yürütme Kurulu Üyesi Zeynep Sanem Elver getirildi.

Ajans Başkan Yardımcısı atamasını duyuran MPR Ajans Başkanı Meral Saçkan, "Sanem'in iletişim deneyimi ve stratejik bakış yeteneklerinin MPR'ı büyüme hedeflerine taşıyacağına dair inancım tamdır" dedi.

Elver, London School of Economics’de Ekonomi dalında lisans eğitimini tamamladıktan sonra University of London’da Medya ve Pazarlama İletişimi yüksek lisansı yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra yedi yıl boyunca Lowe ve Mc Cann Erickson reklam ajanslarında çalıştı. 1996 yılından 2009’a kadar atv’de Satış ve Pazarlama Koordinatörü, Terra Nova, Marka ve İra Reklam ajanslarında Müşteri İlişkileri Direktörü ve Ajans Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Çeşitli kurum ve markalara iletişim danışmanlığı yaptıktan sonra, iki yıl önce MPR çatısı altında Müşteri İlişkileri Grup Direktörü olarak çalışmaya başlayan Elver, 1 Ocak itibariyle Müşteri İlişkileri ve Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı pozisyonuna atandı.