Reklam PR
30 Mar 2017 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

MIXX Awards finalistleri belli oldu!

MIXX Awards Türkiye’de finale kalanlar MIXX Awards Europe’a da katılabilecek.

Dünyada 45 ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen ve dijital dünyanın “Oscar”ı olarak kabul edilen MIXX Awards Yarışması’na 27 kategoride 606’sı geçerli toplam 629 başvuru yapıldı.

Başvuru sayılarıyla her yıl rekor kıran MIXX Awards’da bu yıl iki önemli değişiklik yapıldı. Başkanlığını IAB Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve MedyaNet Genel Müdürü Rima Erdemir’in üstlendiği jüri Ana Değerlendirme öncesinde Ön Eleme’yi de online olarak değil, toplanarak yaptı. MedyaNet’in ev sahipliğinde Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşen ve 2 gün süren Ön Eleme’nin ardından 168 başvuru finale kaldı. Ve ardından MIXX Awards Türkiye tarihinde ilk kez finale kalanlar açıklandı. Finale kalanlar MIXX Awards Europe’a katılma hakkı elde edecek. Finalistlerin listesi MIXX sitesinde yayınlandı. Ana Değerlendirme 31 Mart 2017 tarihinde yapılacak.



7. MIXX Awards Türkiye’nin Lider Destekçileri Ciner Medya ve Sahibinden.com; Başarı Destekçileri MedyaNet ve Milliyet olurken; yarışmanın Protokol Destekçileri arasında Admatic, Eczacıbaşı, Genart Medya, Google, Maxus, MG Media, Onedio, Sporx, Sözcü yer alıyor. Publicis One’ın Kategori Destekçisi olduğu MIXX’e sektör kuruluşları da her zamanki gibi katkıda bulunuyorlar. Reklam çalışmaları Karbonat tarafından yürütülen organizasyon Cosmos, Gramofon, İltek, Mynet ve Project House’un katkılarıyla düzenleniyor.

MIXX Awards Ödül Töreni 13 Nisan 2017, Perşembe akşamı Four Seasons Bosphorus İstanbul Otel’de gerçekleştirilecek.