Reklam PR
12 Tem 2016 11:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:22

Milliyet'ten ayrılan hangi isim PR dünyasına transfer oldu? (Medyaradar/Özel)

Geçtiğimiz haftalarda 6 yıldır görev yaptığı Milliyet gazetesinden ayrılan isim PR dünyasına geçiş yaptı...

Ekonomi ve gayrimenkul dünyasının yakından tanıdığı Milliyet Emlak'ın kıdemli editörü Bengü Öner Sarıkuş, 6 yıldır başında olduğu görevini geçen hafta bırakmıştı. 

Sarıkuş'un yeni adresi PR oldu. Bengü Öner Sarıkuş, Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı şirketinde Marka Direktör Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Son olarak Milliyet.com.tr, Gazetevatan.com ve Milliyetemlak.com web sitelerinin emlak editörü olarak çalışan Öner, Marka Direktör Yardımcısı olarak görev alacak.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe uzmanlığı olan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ayrıca perakende, enerji, turizm, AVM, ulaşım, finans sektörlerine de hizmet veriyor. Yeni transferiyle ekibini güçlendiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’nın müşteri portföyünde, Emlak Konut GYO, Era Türkiye, Güral Porselen, Güral Premier Resorts&Hotels, İstanbullines, Pana Yapı, Gül Proje, İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Orgin Agro, Fairmont, Quasar, Karat 34, ONS İncek markaları bulunuyor.

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yönetilen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; genç, dinamik ve güçlü ekibiyle birlikte imza attığı başarılı projelerle adından söz ettirmeye devam edecek.

MEDYARADAR/ÖZEL