Medya
10 Eyl 2018 11:28 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:50

Milliyet yazarından Seda Sayan çıkışı! "Su yerine “bu” diyenler bile..."

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Yıldız Tilbe'nin yerine getirilen Seda Sayan'ın yarışmaya renk katacağını söyledi ve eleştiri yapanlara demediğini bırakmadı.

O Ses Türkiye'de bu sezon Seda Sayan rüzgarı esecek. Sayan'ın jüri üyesi olarak açıklanmasının ardından yapılan eleştirilere Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu sessiz kalmadı.

Eyüboğlu, "İlgisi, bilgisi olmayanlar bile “O Ses Türkiye” ve Seda Sayan uzmanı kesildi! El insaf…O gazinolarda şarkı söylerken doğmamış olanlar, su yerine “bu” diyenler bile Seda Sayan’ın müzik bilgisine laf ediyor." ifadelerini kullandı.

Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından ilgili bölüm:

SEDA SAYAN UZMANLARI


Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri üyesi olan Yıldız Tilbe’yi çıkarıp, yerine Seda Sayan’ı alması üzerine yapılan yorumlar ilginç. İlgisi, bilgisi olmayanlar bile “O Ses Türkiye” ve Seda Sayan uzmanı kesildi! El insaf…

O gazinolarda şarkı söylerken doğmamış olanlar, su yerine “bu” diyenler bile Seda Sayan’ın müzik bilgisine laf ediyor.

Seda Sayan’ın oyunculuk yıllarında nüfus kağıdında fotoğrafı bile olmayanlar, o televizyonlarda program yaparken parkta oynayanlar, bugün fütursuzca yorum yazabiliyor “O Ses Türkiye”de jüri üyesi olup  olamayacağı üstüne.

Şaka mısınız?

Seda Sayan’ın “O Ses Türkiye”de jüri üyeliği yapan Murat Boz, Gökhan Özoğuz, Hadise, Yıldız Tilbe’nin yaşı kadar şarkıcılık geçmişi olduğunu bilmiyorsunuz galiba!

Biliyor da kategorik olarak Seda Sayan’ı o koltuğa layık görmüyorsanız o başka…

Böylesine önyargılarının esiri olanlara inat, 40 yıldır tanıdığım Seda Sayan’ın “O Ses Türkiye”ye renk katacağı kesin.