Medya
26 Mayıs 2015 09:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Milliyet yazarından bomba iddia: Survivor All Star'ın finali zora girdi!

Milliyet yazarı Türkiye'nin en çok izlenen programı Survivor All Star'ın finalinin bir krize dönüşebileceğini yazdı.

Survivor All Star'ın final bölümleri Kıbrıs'ta çekilecek. KKTC'nin Bafra bölgesinde 'Kaya Artemis Otel'de 2 Temmuz'da yapılacak final şimdiden hem adayı hareketlendirdi hem de diplomasiyi...

Milliyet gazetesi Kıbrıs Temsilcisi Sefa Karahasan, Cadde ekindeki köşesinde ilginç bir ayrıntıya dikkat çekerken, Türkiye'nin en çok izlenen programı Survivor All Star'ın finalinin zora girdiğini yazdı.

İşte Karahasan'ın yazısından dikkat çeken satırlar:

NADYA ZAGLİ KRİZİ ÇIKAR MI?

Cadde’de Survivor’ın finalinin Kıbrıs’ta yapılacağını yazmıştım. Yazı adada büyük heyecan yarattı. Sevgili Serap Soğur’un uyarısı üzerine, yarışmacılardan birinin durumu ilgimi çekti. Yunanistanlı Nadya Zagli. Neden mi dersiniz?

YUNANLI YARIŞMACI "YASADIŞI" GÖRDÜKLERİ KKTC'DE

Kıbrıs’ta devam eden görüşmeler sürecinde, Yunanlı bir yarışmacının Rumların ‘yasadışı’ olarak gördüğü Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye gidecek olması çok önemli bir olay.

Nadya eğer Kıbrıs’a gidecek ekibe kalırsa, kriz yaşayabiliriz. Bu Türk tarafı için de önemli ama Rumların hoşuna gitmeyecek bir durum.

Bazı fanatik Rumlar, popüler bir ismin Kuzey Kıbrıs’a Ercan Havalimanı’ndan uçacak olmasına karşı çıkar, tepki verir.

Belki ‘Kıbrıs Cumhuriyeti’ Başkanı Nikos Anastasiadis, bu gibi tartışmaları ortadan kaldıracak adımlar atabilir. Bu irade sayın başkanda var.

Nadya’nın, Kıbrıs’a gidecek ekipte olmasında fayda var. Fanatiklerin çıkaracağı ‘aykırı sesler’ sağduyulular tarafından bastırılacaktır. Kıbrıs’ta toplumlar arasındaki dostluğa katkısı ciddi olur.

Rumlar da Nadya için Kaya Artemis Otel’e gelecektir. AB Bakanı Volkan Bozkır’ın Kıbrıs’a yaptığı ziyarette dediği gibi; “Duvarlar adaya yakışmıyor.”