Medya
27 Eyl 2018 11:54 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:52

Milliyet yazarından bomba iddia! Kanal D'nin o dizisi final mi yapacak?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, yeni sezon ekranına ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu.

Art arda başlayan diziler ekranlarda kıyasıya rekabeti de beraberinde getiriyor. Bazı diziler için ise 'final' çanları çalıyor. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, geçtiğimiz sezon yeni karakterlerle ekrana tutunan
Çocuklar Duymasın'ın yeni sezonu için "Artık final zamanı diyor" ifadelerini kullandı. Dizi için geçtiğimiz günlerde kanalın kafasının karışık olduğu iddia edilmiş dizi için kritik bölümlerin ekrana geleceği söylenmişti.

İşte Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısından "Formül tükendi mi?" başlıklı o bölüm:

‘Çocuklar Duymasın’ ve ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’, iki Mint Yapım dizisi... Bir kuşak ‘Çocuklar Duymasın’la büyüdü. Yeniden ekrana geldiğinde “Neden olmasın?” diyenlerdendim. Dizi, geçtiğimiz sezon yeni karakterlerle ve biraz da magazinle gündemdeydi. Yeni sezonda, ‘Artık final zamanı’ diyor.

‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ de geriye dönüş ve bugün arasında gidip gelme üzerine kurulu... Projenin  ‘oyuncu seçimi’, pek başarılı olamadı. ‘Seksenler’ ve ‘Doksanlar’ tecrübelerinden bir dizi daha çıkar diye düşündüler ama çeki düzen verme zamanı... Her daim bir sürpriz çıkaracak birikim mevcuttur Birol Güven’de, belki ‘İkibinler’!