Medya
16 Mar 2017 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Milliyet yazarı yazdı: Esra Erol, izdivaç programını bırakıyor mu?

İzdivaç programlarının kaldırılacağı iddialarının ardından Esra Erol'un yeni proje için kolları sıvadığı ortaya çıktı.

Televizyonların hem en çok izlenen, hem de en çok eleştirilen yapımlarının başında evlilik programları geliyor.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un bu konuda gelen şikayetleri değerlendiklerini ve sona yaklaşıldığını açıklamasıyla birlikte, televizyon kanallarında yer alan evlilik programlarının sunucularının da yeni projeleri konuşulmaya başlandı.

ESRA EROL CANLI YAYINDA AÇIKLADI!

Esra Erol, atv'deki programında az önce açıklamalar bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Esra Erol, "artık yoruldum, bırakıyorum!" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un bugün yaptığı evlilik programları için khk açıklamasının ardından canlı yayınında konuşan Esra Erol şunları söyledi: "Sayın Numan Kurtulmuş, bitirin şu programları siz de kurtulun ben de kurtulayım. Artık çok yoruldum. Sezon sonuna kadar devam edeceğim, sonra da programı bitireceğim" dedi.

SİNA KOLOĞLU BİTİRECEĞİNİ YAZMIŞTI

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu da bugünkü yazısında bu konuya değinerek atv'de evlilik programı sunan Esra Erol ile ilgili bir iddiayı gündeme getirdi. Koloğlu, Esra Erol'un yeni sezonda evlilik programı yapmayacağını ancak yine atv'de başka bir program hazırlığında olduğunu iddia etti.

Sina Koloğlu'nun yazısı şöyle...

Esra Erol bırakıyor mu?
Evlilik programlarıyla ilgili sona gelindi gibi... Ali Eyüboğlu, “TBMM’de evlilik programlarını araştırması için kurulan komisyonla bu işin uzayacağı düşünüldüğünden sorunu kökten çözmek için harekete geçti hükümet. Evlilik programlarını yasaklayacak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) için hazırlıklar başladı” diye yazdı. 2007 yılından beri benzer programları yapan Esra Erol’un yeni projeler için kolları sıvadığı söyleniyor. Önümüzdeki sezonda büyük olasılık yine ATV’de bir başka programla görebiliriz Erol’u.