Medya
19 Ara 2017 08:18 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:52

Milliyet yazarı köşesine taşıdı: Yılbaşı gecesi ekranda neler olacak?

Yılbaşını evde veya televizyon karşısında geçirecek olan vatandaşlar akşam yılbaşı programlarını aramaya başladı

Televizyon kanallarının yılbaşı gecesine özel olarak hazırladıkları programlar netleşmeye devam ediyor. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, kanalların yılbaşı programlarını kaleme aldı.

İşte Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısından "Yılbaşı gecesi neler olacak?" başlıklı o bölüm:

Bu yıl ‘Ümit Besen feat Pamela’ konserleri epey tuttu. ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?’ şarkısı pek bir söylendi. Yılbaşında Star TV’de Ümit Besen düetleri var.

Pamela ile bu şarkı yine ekrana gelecek. Başka? Buray kardeşimiz var. Pop müzik piyasasında en çok iş yapan isimlerden biri. Hem kendi söyleyecek, hem de Ümit Besen’le düet yapacak. Tuğçe Tayfur bir başka isim. Malum Ferdi Tayfur’un kızı olarak bilindi. Ama kendi ayaklarının üzerinde durmayı da başardı gibi... Gecenin flaş ismi Sibel Can olacak. Konserin çekimleri bitmiş.

Sadece bir soru... Yılbaşı gecesi ‘müzik dinleme’ alışkanlığımız geri gelir mi? ‘Ne uğraşacağız, ver diziyi’ diye düşünmek yerine, inatla bu işin üzerine gitmek lazım.
Star TV’den böyle bir hamle geldi.

YILIN SON GÜNÜ FİNAL YAPACAK

Star TV’nin ‘Dolunay’ dizisi, finali yılbaşı gecesi yapıyor. Belki de televizyon tarihinde yer alacak, ‘finalini yılbaşında yaptı’ diye... 26 bölüm sürdü. Son bölümlerde ne yapacağını bilemiyordu. Nazlı ile Ferit’in kendilerine dair herhangi bir ‘duyguyu’ yansıtacak halleri kalmadı. Genelde diğer oyuncular işi götürüyordu. Eh onlar da yoruldu. Bu kadar yeter. Peki Can Yaman ve Özge Gürel, yurt dışında ‘Kiraz Mevsimi’ oyuncuları gibi olabilir mi bilemiyorum, ama mutlaka iş yaparlar. Final bölümü de duyduğuma göre, ‘yılbaşı soslu ve eğlenceli’ olacakmış.

YENİ YIL MİLYONERİ

ATV’nin yeni yıldaki flaş programlarından biri ‘Kim Milyoner Olmak İster’in yılbaşı hali olacak. Kanalın yeni yıl için iddialı yapımlarından biri olarak listeye alınmış. Yarışmanın Murat Yıldırım’ın sunduğu hali, eskileri aratıyor. Ama sürekli karşımızda Murat Bey kardeşimiz olunca, görüntüye alıştırılmış oluyorsunuz.

Yarışma, bir zamanlar ilk 10 program içinde yer alırdı. Şimdi epey gerilerde... 700 bölümü devirmiş bir program, yine de ilk 10 içinde yer almalı. AB grubunda, TeVe2’nin ‘Kelime Oyunu’nun ardında olmamalı. Yılbaşı gecesi renkli ve heyecanlı bir yarışma diliyorum. Ters köşe olmaya da hazırım.