Medya
08 Eki 2015 11:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Milliyet yazarı ipucu verdi: Meryem Uzerli iki aşk arasında kalacak!

Adı “Aşkın Kokusu” olan dizide Uzerli, babası Türk, annesi Fransız, Nice’te küçük bir parfüm dükkânı olan parfümör (parfüm eksperi) rolünde.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Meryem Uzerli'nin merakla beklenen dizisinden ilk ipuçlarını köşesinden okurlarıyla paylaştı.

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği ve Star TV'de izleyiciyle buluşacak olan Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin ismi "Aşkın Kokusu" olarak belirlendi. Dizide Mehmet Aslantuğ ve Murat Yıldırım da rol alacak.

İşte Eyüboğlu'nun dizinin konusu ve neden çekimlerin Fransa'da  başladığı ile ilgili yazdıkları:

DİZİNİN ÇEKİMLERİ FRANSA'DA BAŞLADI

“15’inci Türk Film Festivali” için gittiğim Frankfurt’tan festivalin kapanışını bekleyemeden ayrılıp Nice’e geçtim. Çünkü Meryem Uzerli’nin merakla beklenen dizisinin çekimleri ve tanıtım toplantısı Nice’teydi.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi yakında Star TV’de ekranlara gelecek. Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı dizinin çekimlerinin Fransa’da başlamasının nedeni, konusu. 

MERYEM UZERLİ 'ŞİRİN' BİR PARFÜMÖR OLACAK

Çünkü şimdilik adı “Aşkın Kokusu” olan dizide Uzerli, babası Türk, annesi Fransız, Nice’te küçük bir parfüm dükkânı olan parfümör (parfüm eksperi) rolünde.

Senaryosunu Ozan Aksungur ile Cüneyt Aysan’ın yazdığı, Yağmur - Durul Taylan kardeşlerin yönettiği dizinin konusuna gelince, özetle şöyle:

Öldürülen arkadaşının 3 yaşındaki oğlunu evlat edinen Karadenizli ünlü bir işadamı olan Aziz’in (Mehmet Aslantuğ) bir kızı, bir oğlu vardır. Eşi, oğlunu doğururken ölür. Aziz, eşine olan aşkı ve saygısından hayatına yeni bir kadın sokmaz.

Meryem Uzerli’nin canlandırdığı kız gelince işler değişir. Aynı kıza, Aziz’in büyütüp, kızını verdiği ve tüm işlerinin başına geçirdiği evlatlığı da gönlünü kaptırır.

Meryem Uzerli, yeni dizisinde iki aşk arasında kalan Şirin rolünde. O erkeklerden birini Mehmet Aslantuğ diğerini Murat Yıldırım oynayacak.