Medya
16 Mar 2017 09:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Milliyet yazarı detayları açıkladı: Star TV'nin yeni yüzü Barış Arduç!

Barış Arduç'un geçtiğimiz günlerde yeni dizisinden alacağı ücret ortaya çıkmıştı. Milliyet TV eleştirmeni Sina Koloğlu detayları yazdı.

Kiralık Aşk dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Barış Arduç için yeni bir iddia gündeme geldi. Yakışıklı oyuncunun geçtiğimiz günlerde de yeni dizisi için bölüm başı 80 bin TL alacağı iddia edilmişti.

İşte Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'nun yazısı:

Star TV'nin Yeni Yüzü Barış Arduç

Barış Arduç star TV’nin yeni yüzü oldu. Kanal, ‘Star isimlerle dizi’ projesini Barış Arduç’la devam ettiriyor. Oyuncunun yeni dizi çekeceği yolunda haberler çıkmış, hatta bölüm başına 80 bin TL alacağı öne sürülmüştü. Daha ortada proje yok. Arduç, istediği bir yapım şirketiyle anlaşacak. Yani alacağı ücret henüz belli değil. Star TV’yle iki yıllık anlaşma yaptı. Bu iki yılda büyük olasılıkla iki dizi çekecek kanal adına. Peki kiminle? Tahminim ay yapım’la...

Daha önce iki isimle anlaşmıştı

Star TV, Kıvanç Tatlıtuğ’la benzer bir anlaşma yapmıştı. ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisini çekmişti. Ardından şimdi ekrandaki ‘Cesur ve Güzel’ aynı anlaşmanın ikinci projesiydi. Bu özel anlaşmayı kanal Burak Özçivit’le de yaptı. ‘Kara Sevda’ bu kapsamda çekildi. Tatlıtuğ, anlaşmanın karşılığında 2 milyon TL almıştı. Barış Arduç’un da buna yakın bir rakama anlaştığı söylenebilir.