Polemik & Kulis
03 Oca 2017 13:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:20

Milli Gazete'den AK Partili vekile ağır cevap: Gafil ve cahildir!

Milli Gazete'nin yılbaşı ile ilgili manşetini eleştiren AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'na gazeteden ağır bir cevap geldi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Milli Gazete'nin yeni yıl manşetlerini "nefret tellallığı" olarak nitelemiş ve "Şüphesiz IŞİD barbarları sizi takip edip eylem yapmadı. Ancak manşetinizin nefret tellallığı olduğunu anlamadan toplumsal barışta yoksunuz." demişti.

Milli Gazete'den Yeneroğlu'na ağır bir cevap geldi.

Milli Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, "Biz, inancımızı yozlaştırmaya ve kültür emperyalizmine karşı her yıl 'Yılbaşı Kutlama'yın diyoruz. Tam 44 yıldır yapıyoruz bunu. Seneye 45’inci kez yine yapacağız ve 'Yılbaşı Kutlama' diyeceğiz elbette. Bizim işimiz bu!.." demişti.

Yeneroğlu'nun twitlerine ise gazetenin yazarı Mustafa Kaya isim vermeden cevap verdi: "Birileri bu saldırıyı yurtiçinde şunlar azmettirdi, bunlar yılbaşı kutlayanları hedef gösterdi diyorsa onları da iyi irdeleyin. Bilmelisiniz ki onlar da, eğitim seviyeleri ne olursa olsun ya senaryonun figüranlarıdır, ya da diğerlerinde olduğu gibi ihanet derecesinde gafil ve cahildir."