Gündem
24 Ağu 2016 12:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:29

Microsoft'tan yeni satın alma!

Microsoft'un satın aldığı yeni şirket, özellikle Office 365 kullanıcıları için çok fazla olanak vaat ediyor!

Microsoft'un chatbot firması Genee'yi satın alması ile beraber Office 365, yakın bir zaman içerisinde randevularınızı ayarlama imkanına sahip olabilir.

Yaklaşık olarak iki buçuk senedir varlığını sürdüren Genee, basit telefon veya bilgisayar komutları ile randevuları düzenleyen, hatırlamalar kuran ve hatta buluşmaları tekrar düzenleyen bir dijital asistan.

Microsoft Outlook ve Office 365 firma yardımcı başkanı Rajesh Jha, Office 365 üreticiliği artıran hizmetler sunarken, Genee ekibinin de "zekayı her dijital deneyime getirme amacının" kendilerine yardımcı olacağına inandıklarını söylemekteydi.

Genee ortak kurucuları Ben Cheung ve Charles Lee'nin söylediğine göre hizmet, şu andaki hali ile 1 Eylül tarihinde sona erecek. Her ne kadar Genee kullanıcılarına hatırlatmaları ve programları gönderilmeyecek olsa da, programın takvime girmiş olduğu içerikler varlıklarını koruyacak.

Genee'nin Office 365 deneyimini tam olarak nasıl geliştireceği gizemini korusa da, bu küçük firmanın Microsoft Bookings üzerinde çalışacağı tahmini oldukça güçlü gözüküyor...