Polemik & Kulis
07 Ağu 2017 15:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

MHP’den Fatih Altaylı’ya çok sert 'mahalle' yanıtı: Edepsiz! (Medyaradar/Özel)

Devlet Bahçeli için, "İki mahallenin ortasında kalmış" benzetmesi yapan Fatih Altaylı'ya MHP cephesinden çok sert yanıt geldi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı önceki gün AK Parti'li Ayhan Oğan’ın sözlerinden yola çıkarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için oldukça ilginç bir yorum yapmıştı. Altaylı, Oğan’ın “Yeni bir devlet kuruyoruz, kurucusu da beğenin beğenmeyin Erdoğan'dır" sözlerini köşesine taşıyıp Bahçeli için de, “İki mahallenin ortasında hangi mahalleye yerleşeceğine tam olarak karar veremeyen Devlet Bahçeli… bilindik üslubuyla konuya dahil oldu” ifadelerini kullanmıştı.

SEMİH YALÇIN TOPA TUTTU

İşte bu sözler için MHP kanadından önemli bir isim bugün oldukça sert bir çıkış yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, kişisel twitter hesabından Fatih Altaylı için önce, “Mahallenin sahiplerine kimsenin kabadayılık etmesine ve mahalle düzeni dayatmasına izin verilemez” yazdı, ardından ise söylemlerini daha da sertleştirdi ve şöyle devam etti:

‘BÖCEKLENMİŞ ERİK KURULARI’

Sayın Bahçeli üzerinden Türk milliyetçilerine mahalle tereddüdü yakıştırması, Altaylı’nın içinde böceklenmiş erik kurularının izharıdır. Biz Fatih Altaylı’nın da hangi mahalleden olduğunu iyi biliriz.