Polemik & Kulis
05 Ara 2016 17:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

Mesut Mertcan yıllar sonra TRT'ye adım attı, duygusal anlar yaşandı! (Medyaradar/Özel)

Medyaradar'a verdiği röportajda son dileğinin TRT ekranlarında haber sunmak olduğunu söyleyen TRT eski spikeri Mesut Mertcan’ın dileği yerine geliyor.

Adana’da huzurevinde yaşayan 70 yaşındaki TRT eski spikeri Mesut Mertcan, Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin’in sorularını yanıtlamış ve son dileğini açıklayarak TRT ekranlarından haber sunmak istediğini açıklamıştı.

“Göçüp gitmeden haber sunmayı çok isterdim.” diyerek dileğini açıklayan Mertcan’ın dileğini öğrenen TRT 1 ana haber sunucusu Erhan Çelik, Mertcan’a ulaşarak ana haberi sunma teklifinde bulundu. Erhan Çelik’in “Koltuğum sizindir.” diyerek davet ettiği duayen sunucu, Erhan Çelik ile birlikte TRT stüdyolarından ana haberi sunacak.

Mertcan TRT Ana Haber'i sunmak için bugün öğleden sonra Harbiye'deki TRT Stüdyoları'na geldi.

Yıllar sonra TRT'ye yeniden adım atan duayen sunucunun gelişi sırasında duygusal anlar yaşandı. TRT Ana Haber spikeri Erhan Çelik ve TRT çalışanlarının alkışlarla karşıladığı emektar sunucu, ,"Yıllar sonra yine buradayım, çok sağolun. Beni mutlu ettiniz" dedi ve gözyaşlarını tutamadı..

Erhan Çelik ve Mesut Mertcan daha sonra Ana Haber Bülteni hazırlıkları için başladılar. 

İkili bu akşam saat 19.30'da TRT Ana Haber'i birlikte sunacak.

Erhan Çelik o anları sosyal medya hesabından " Son hazırlıklar yapılıyor. Bu akşam bültende yıllar sonra yine Mesut Mertcan var. Bende büyük heyecan" sözleriyle duyurdu

MEDYARADAR/ÖZEL