Televizyon
09 Oca 2018 18:08 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

Merakla bekleniyordu; Ölümlü Dünya'nın fragmanı görücüye çıktı! (Medyaradar/Özel)

Yılın iddialı komedi ve aksiyon filmi ‘Ölümlü Dünya’nın merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı 'TAFF' yapımı, yılın iddialı komedi ve aksiyon filmi ‘Ölümlü Dünya’nın merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Filmin oyuncuları Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul, İrem Sak, Feyyaz Yiğit, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür ile filmin yönetmeni Ali Atay, 'Ölümlü Dünya'nın fragmanını ilk kez basın mensuplarıyla birlikte izledi.

26 Ocak'ta seyirciyle buluşacak olan 'Ölümlü Dünya'nın yönetmen koltuğuna Ali Atay otururken, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel kaleme aldı.



'Mermer Ailesinin' Büyük Sırları İfşa Oluyor

Yayınlanan fragmanda; Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda lokanta işleten kalabalık bir aile olan Mermer Ailesinin, alelade gözüken hayatlarının aslında göründüğünden farklı bir tarafı da gün yüzüne çıkıyor. Esnaf lokantası işletmeciliğinin yanında, nesillerdir köklü bir teşkilatın bünyesinde çalışmakta olan  Mermer Ailesinin, büyük sırları ifşa olunca işler bir anda karışıyor. Hiç hesapta olmayan B planını devreye sokan aile üyelerinin, aksiyon dolu ve güldüren hikayeleri çok konuşulacak. Ezber bozan hikayesi ve birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek olan film nefes kesen aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor.



‘Ölümlü Dünya’ Hikaye:

‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.