Televizyon
30 Kas 2016 13:03 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:36

Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan Kırlangıç Fırtınası’yla geliyor!

Fox TV iddialı bir diziye daha imza atıyor... Fikret Kuşkan ve Meltem Cumbul, Kırlangıç Fırtınası ile ekranlara geri dönüyor...

Fox Tv’nin yepyeni dizisi Kırlangıç Fırtınası’nın kadrosu tamamlandı. Fikret Kuşkan ve Meltem Cumbul Kırlangıç Fırtınası’yla çok yakında ekrana gelecekler.

Yılan Hikayesi dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Cumbul, son olarak “Yaktın Beni” filmiyle ekrana gelmişti. Meltem Cumbul’la birlikte başrolü paylaşacak Fikret Kuşkan ise Çemberimde Gül Oya, Şaşıfelek Çıkmazı gibi dizileriyle aklımızda kaldı. Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan son olarak 14 yıl önce “Abdülhamit Düşerken” filminde birlikte oynamışlardı.



Çekimleri önümüzdeki hafta Ürgüp’te başlayacak olan Kırlangıç Fırtınası’nda Meltem Cumbul Ülfet karakterini canlandırırken Fikret Kuşkan da Kudret karakterine hayat verecek. Projede Cumbul ve Kuşkan dışında son olarak Rüzgarın Kalbi dizisinde seyrettiğimiz Ebru Aykaç, Uğur Demirpehlivan, Haluk Cömert, Deniz Bolışık, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, Ozan Osmanpaşaoğlu ve Atakan Yarımdünya gibi isimler yer alacak.

Yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği Kırlangıç Fırtınası’nın yapımcılığını ise Limon Yapım üstlenecek. Dizinin senaryosunu ise  Erkan Birgören ve Betül Yağsağan kaleme alacak.